הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3 גזרים חתוכים לקוביות
בטטה גדולה חתוכה לקוביות
3 קישואים חתוכים לקוביות
כרובית מופרדת לפרחים
100 גרם חמאה
3 כפות סולת
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את כל הירקות במים עד כיסוי כ 10 דקות מוסיפים את החמאה ומבשלים כ 20 דקות נוספות מוסיפים את הסולת ומבשלים על אש קטנה כ 20 דקות נוספות
מגישים בצלחת מרק עם לחם שחור חם
בתאבון
מגיש:
מקור: נאואף סלמה
שתף את המתכון
