הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
כרוב חתוך לרצועות דקות
כרובית מופרדת לפרחים
3 עלי סלרי קצוץ דק
1 כף כוסברה קצוצה דק
בצל קצוץ
לרביכה :
2 כפות מרק עוף
כפית כורכום
מלח, פלפל שחור
כף קמח
אופן ההכנה
מניחים את הירקות בסיר וממלאים מים עד לכיסוי הירקות
מרתיחים ל15 דקות
מכינים את הרביכה :
מערבבים היטב את כל החומרים עד שאין גושים
שופכים לתוך המרק ומערבבים היטב ל7 דקות בישול [ לערבב כל הזמן שהמרק מתבשל ]
להגיש בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
