חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חורף הוא הזמן להנות ממרק חם ובעיקר מרק ירקות שהוא גם פשוט וטעים. brצרוף הירקות והתיבול המיוחד עושים מרק זה למעודן.
מרק ירקות עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חורף הוא הזמן להנות ממרק חם ובעיקר מרק ירקות שהוא גם פשוט וטעים. brצרוף הירקות והתיבול המיוחד עושים מרק זה למעודן.
הוראות הכנה
מרכיבים
כ 1.5 ליטר מים.
ירקות קפואים "סנפרוסט":
1כוס גזר
1 כוס אפונת הגינה
1 כוס שעועית צהובה חתוכה
ירק טרי:
1/2 כוס גבעולי סלרי חתוכים לקטעים קצרים
תיבול:
2 כפות אבקת מרק בצל "קנור"
1 כף אבקת מרק עוף "קנור"
1 קוביה תיבולית "עשבי תיבול" -"קנור"
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/4 כפית מלח דק
סיום:
2 כפות גדושות אבקת קורנפלור מומסות ב 1/4 כוס מים קרים
אופן ההכנה
מחממים את המים בסיר מספיק גדול (4 ליטר) ומוסיפים את כל המרכיבים כולל התיבול.
(את הקורנפלור מוסיפים בסוף). מביאים לרתיחה בוחשים , מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה 20 דק'. מכינים תמיסה של הקורנפלור והמים ויוצקים למרק . בוחשים וממשיכים לבשל עוד 5 דק'.
בודקים תיבול ומתקנים.
להגיש חם עם קישוט עלי פטרוזיליה.
הערה:
המרק טעים ויפה להגשה כמו שהוא. אם מעדיפים מרק חלק - לרסק בבלנדר או ממחה ידני.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון