חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות עם פילה דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות עם פילה דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכם גס
2 כרישות פרוסים (החלק הלבן והירוק בהיר)
6 שיני שום גדולות קלופות ופרוסות
3 טבעות פלפל חריף (לא חובה)
2 עגבניות גדולות ובשלות קלופות ומגורענות חתוכות גס
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות
1 קישוא מחולק ל-4 ופרוס לפרוסות דקות
6 כוסות מים ואבקת מרק זך
צרור טבלינים טריים: טמין, עלה דפנה, גבעול סלרי, פטרוזליה קשורים יחד
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
קורט סוכר
1 כוס יין לבן יבש
1 כף טרגון קצוץ
350 גרם פילה דג לבן חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול שמן זית ומטגנים תוך עירבוב הבצל והכרישה על אש בינונית כ-7 דקות. (לא משחימים).
מוסיפים את השום הפרוס, וממשיכים לבשל עוד 3 דקות תוך עירבוב.
מוסיפים את שאר הירקות (למעט הקישוא), הנוזלים וצרור עשבי התבלין. מביאים לרתיחה, מתבלים, מנמיכים הלהבה ומבשלים כ-30 דקות.
מוציאים את צרור עשבי התבלין, יוצקים את היין, מוסיפים את רבעי הקישוא, הטרגון וקוביות הדג ומבשלים עוד 5 דקות נוספות. מתקנים התיבול.
מגישים עם עשבי תבלין קצוצים דק טרגון ופטרוזיליה ושמן זית.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון