הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול
2 גזרים
3 גבעולי סלרי עלים
½ כרובית בינונית חתוכה לפרחים
חופן שעועית ירוקה שלמה (אפשר קפואה)
1 תפוח אדמה גדול
חתיכות דלעת למי שאוהב
2 קישואים
2 כפות שמן
3 כפות גדושות קוואקר (שטוף במסננת)
2 כפות גדושות אבקת מרק עוף אמיתי
אופן ההכנה
לחתוך את כל הירקות לקוביות בינוניות
לחמם שמן בסיר ולהוסיף את כל הירקות החתוכים (למעט הקישואים) ולטגן קלות
להוסיף כ-8-10 כוסות מים, ולהביא לרתיחה. להוסיף את הקוואקר השטוף ולהנמיך את האש.
לכסות חלקית את הסיר (להשאיר חריץ קטן) ולהמשיך לבשל כשעה.
להוסיף את אבקת המרק והקישואים ולבשל עוד כשעה.
בתיאבון !!!
מגיש:
מקור: אישתי
שתף את המתכון
