הוראות הכנה
מרכיבים
6 כוסות מים
2 קישואים בינוניים חתוכים לקוביות
¼ חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים
1 גמבה בינונית חתוכה לקוביות
½ כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
חופן עלי סלרי קצוצים דק
1 בצל בינוני קצוץ בינוני
1 פלפל ירוק בינוני חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי מגורר גס בפומפיה
1 שורש פטרוזיליה מגורר גס בפומפיה
2 שיני שום קצוצים דק
1 עגבניה בינונית חתוכה לקוביות
½ כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
2 כפות אבקת מרק
2 כפות שמן
קורט מלח
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
בסיר יש לחמם את השמן ולאדות בו את הירקות מס' דקות עד לשקיפות. מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך וממשיכים לבשל עוד כ- 20-30 דקות על אש נמוכה עם מכסה חצי פתוח על להתרככות הירקות.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
