חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרובית טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק כרובית טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית גדולה ויפה (מופרדת לפרחים)
קוביות בצל
4 כפות שמן זית
1 כף גדושה הקמח
מרק עוף (אפשר מאבקה)
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את פרחי הכרובית במרק (או במים עם אבקת מרק) עד לריכוך
מועכים חלק מהכרובית, מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
במחבת ממיסים את השומן. מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את הקמח וממשיכים לבחוש עד שהקמח משחים, להיזהר לא לשרוף את הקמח.
מוסיפים נוזלים מהמרק וממשיכים לבחוש עד שנוצרת רביכה חומה. מעבירים את הרביכה לסיר המרק, בוחשים ומוסיפים מעט אגוז מוסקט. טועמים ומשפרים את התיבול. מעבירים את הסיר להמשך בישול על אש קטנה לכ-20 דקות עד שכל הטעמים יתמזגו.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכונים - בילבי
שתף את המתכון