הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית גדולה ויפה (מופרדת לפרחים)
קוביות בצל
4 כפות שמן זית
1 כף גדושה הקמח
מרק עוף (אפשר מאבקה)
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את פרחי הכרובית במרק (או במים עם אבקת מרק) עד לריכוך
מועכים חלק מהכרובית, מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם.
במחבת ממיסים את השומן. מטגנים את הבצל עד השחמה, מוסיפים את הקמח וממשיכים לבחוש עד שהקמח משחים, להיזהר לא לשרוף את הקמח.
מוסיפים נוזלים מהמרק וממשיכים לבחוש עד שנוצרת רביכה חומה. מעבירים את הרביכה לסיר המרק, בוחשים ומוסיפים מעט אגוז מוסקט. טועמים ומשפרים את התיבול. מעבירים את הסיר להמשך בישול על אש קטנה לכ-20 דקות עד שכל הטעמים יתמזגו.
מגיש:
מקור: מאגר מתכונים - בילבי
שתף את המתכון
