הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית
2 בצלים בינונים
2 תפוחי אדמה
שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
6 כוסות מים
2 כוסות חלב
3 כפות אבקת מרק פיטריות
2 כפות קמח
מלח,פלפל וכמון
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה ולהוסיף את פרחי הכרובית המפורקים וקוביות תפוחי האדמה.להוסיף מלמעלה את אבקת המרק והקמח לערבב היטב ולהוסיף את המים .
לתבל ולהוסיף את הפטרוזיליה.להביא לרתיחה ולהמשיך על אש קטנה לחצי שעה.
לעבד את החומרים עם מעבד ידני עד קבלת מרקם עדין ביותר, להוסיף את החלב ,לתקן תיבול במידת הצורך ולחמם עד רתיחה תוך כדי בחישה.מרק עדין מאד בטעמו וקל להכנה.
להגשה עם מעט עלי פטרוזיליה.
מגיש:
מקור: Baronm10
שתף את המתכון
