הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
1/2 ראש כרוב חתוך לרצועות קטנות
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 גזרים חתוכים לטבעות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה (לאוהבי הכוסברה)
1 כף שמיר קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
1/3 כוס גריסי פנינה
8-10 כוסות מים
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים. מוסיפים קורט מלח, מכסים את הסיר ומאדים במשך-3 דקות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את שאר המרכיבים (לא להוסיף את הגריסים עדיין),מכסים, מרתיחים, מערבבים, לאחר הרתיחה מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות (מכוסה).
מוסיפים את גריסי הפנינה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ- 40 דקות.
מגיש:
מקור: פסקל פרץ-רובין
שתף את המתכון
