חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כרוב וגריסים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר, כבד ומשביע ויכול לשמש כארוחה בפני עצמה.
מרק כרוב וגריסים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר, כבד ומשביע ויכול לשמש כארוחה בפני עצמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
1/2 ראש כרוב חתוך לרצועות קטנות
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 גזרים חתוכים לטבעות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס כוסברה קצוצה (לאוהבי הכוסברה)
1 כף שמיר קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
1/3 כוס גריסי פנינה
8-10 כוסות מים
1/2 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים. מוסיפים קורט מלח, מכסים את הסיר ומאדים במשך-3 דקות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את שאר המרכיבים (לא להוסיף את הגריסים עדיין),מכסים, מרתיחים, מערבבים, לאחר הרתיחה מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות (מכוסה).
מוסיפים את גריסי הפנינה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ- 40 דקות.
מגיש: אבייקר
מקור: פסקל פרץ-רובין
שתף את המתכון