הוראות הכנה
מרכיבים
קילו כרוב חתוך לפסים דקים
בצל קצוץ דק
3 כפות סוכר חום
2 כפות אבקת מרק עוף
כף דבש
קילו גרונות הודו נקיים ומחולקים למנות
2 גזרים מקולפים חתוכים לטבעות
מיץ מחצי לימון
4 תפוחי אדמה קלופים ומחולקים לארבע
2 כפות שמן
2 שיני שום
10 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן קלות את גרנות ההודו עם השום
להוסיף את הכרוב לערבב קלות להוסיף את המים הגזרים אבקת המרק הסוכר ותפוחי האדמה
לבשל כשעה
להוסיף את הבצל ולבשל כ20 דקות נוספות
להוסיף את הלימון והדבש ולבשל כ10 דקות נוספות להשאיר מכוסה ל5 דקות נוספות
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא חוה
שתף את המתכון
