הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות
4 גזרים קלופים
2 בצלים קטנים חתוכים לקוביות
500 ג' דלעת קלופה חתוכה לקוביות גדולות
5שיני שום שלמות
מעט עלים טריים של אורגנו
1 קופ' שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
5 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
מניחים את כל הירקות בסיר גדול מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מכניסים את הירקות המבושלים עם הנוזלים לבלנדר, מוסיפים עלי אורגנו וממחים עד לקבלת מירקם חלק.
מחזירים לסיר ומוסיפים שמנת מתוקה,מלח וסוכר חום ומערבבים. מביאים לרתיחה טועמים ומתקנים את התיבול.
בתאבון
מגיש:
מקור: ניסוי וטעיה
שתף את המתכון
