חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כתום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק מיועד למי שאוהב מרקים סמיכים אבל ללא שמנת או קמח לעיבוי. brהיחסים בין כמויות הירקות ניתנים לשינוי בהתאם למה שאוהבים.
מרק כתום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המרק מיועד למי שאוהב מרקים סמיכים אבל ללא שמנת או קמח לעיבוי. brהיחסים בין כמויות הירקות ניתנים לשינוי בהתאם למה שאוהבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' דלעת חתוכה לקוביות בנוניות
כ-10 גזרים בנונים קלופים וחתוכים לקוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
1 תפ"א גדול
1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 כפות מרק עוף פרווה
כ-2 ליטר מים (בהתאם לסמיכות המרק הרצויה)
2 כפות שמן רגיל
מלח , פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות . מוסיפים את הדלעת ולאחר 5 דקות את שאר הירקות
בוחשים במשך 5 דקות נוספות מוסיפים את המים וכשרותח, מנמיכים את האש ומוסיפים את אבקת המרק.
כאשר הירקות מתרככים מוציאים כשתי כפות מהתערובת לתוך כלי צדדי ומרסקים את תכולת הסיר עם בלנדר מוט או בבלנדר לתערובת חלקה.
בהתאם לסמיכות המתקבלת, מחליטים אם להוסיף עוד מים חמים.
מתבלים עם פלפל ומלח ומחזירים לסיר את מה שהשארנו בצד.
מגיש: אנטה
מקור: עצמי
שתף את המתכון