הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים קצוצים
3 שיני שום
350 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
350 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 גזרים בינוניים חתוכים
5 כוסות מרק עוף/ירקות חם
150 גרם עדשים כתומים
1 כפית טימין טרי
1/2 צ'ילי חריף יבש
מלח ופלפל שחור (לא חובה)
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן (בסיר למרק) עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את הדלעת, גזר ובטטה ומטגנים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המרק, טימין והצ'ילי, מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים עד לריכוך כל המרכיבים.
מרסקים בבלנדר מוט/בלנדר/מעבד מזון לתערובת דייסתית, מתבלים במלח ופלפל (לפי הטעם) ומגישים.
מגיש:
מקור: פסטו
שתף את המתכון
