הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
1 בצל קצוץ
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1 סלק מקולף וחתוך לקוביות
2 כפות שטוחות מרק עוף קנור
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות שטוחות פפריקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
מים
אפשרות: ניתן להוסיף גם עלי סלרי או כוסברה קצוצים...
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן בסיר המרק, עד שיהיו שקוף.
להוסיף את רסק העגבניות ולערבב.
להוסיף מים (כ-8-10 כוסות מים )
להוסיף את הסלק ולהביא לרתיחה
לתבל באבקת המרק, מלח, פלפל, פפריקה, סוכר ומלח לימון ומערבבים.
כשהמרק רותח, מוסיפים את כדורי הקובה ומעבירים לאש קטנה
מבשלים את הקובה כ-20 דקות, עד שמוכן.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
