חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק לקובה האדום ("מטפוניה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קובה אדום מעדן אמיתי לימי החורף הקרים. brמנה נהדרת לכשלעצמה, וכשהקובה נגמר ונשאר המרק, brתמיד אפשר להשתמש בו כרוטב לקציצות...
מרק לקובה האדום ("מטפוניה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קובה אדום מעדן אמיתי לימי החורף הקרים. brמנה נהדרת לכשלעצמה, וכשהקובה נגמר ונשאר המרק, brתמיד אפשר להשתמש בו כרוטב לקציצות...
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
1 בצל קצוץ
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
1 סלק מקולף וחתוך לקוביות
2 כפות שטוחות מרק עוף קנור
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות שטוחות פפריקה
1 כף סוכר
1 כפית מלח לימון
מים
אפשרות: ניתן להוסיף גם עלי סלרי או כוסברה קצוצים...
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן בסיר המרק, עד שיהיו שקוף.
להוסיף את רסק העגבניות ולערבב.
להוסיף מים (כ-8-10 כוסות מים )
להוסיף את הסלק ולהביא לרתיחה
לתבל באבקת המרק, מלח, פלפל, פפריקה, סוכר ומלח לימון ומערבבים.
כשהמרק רותח, מוסיפים את כדורי הקובה ומעבירים לאש קטנה
מבשלים את הקובה כ-20 דקות, עד שמוכן.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון