חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מינסטרונה איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מינסטרונה איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
כוס שעועית לבנה, מושרית לילה במים
שיני שום, קצוצות
עלי מרווה
מחטי רוזמרין
מלח ופלפל
שמן זית
1 בצל, קצוץ
½ 1 ק"ג עגבניות, חלוטות וקלופות
2 גבעולי תימין
דלעת, תפוחי אדמה, גזר, כרוב, קישואים
שעועית ירוקה או לוביה, נקייה מקצוות
½ 1 ליטרים ציר ירקות
100 גרם פסטה
גבינת קשקבל או פרמזן להגשה
אופן ההכנה
מסננים את השעועית ושמים בסיר. מכסים במים ומוסיפים 2 שיני שום, עלה מרווה וכמה מחטי רוזמרין. מבשלים עד שהשעועית רכה. מוסיפים מלח לקראת תום הבישול.
מחממים מעט שמן בסיר גדול. מוסיפים את השום והבצל ומאדים 2 -3 דקות. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר. מוסיפים 3 עלי מרווה, 5 מחטי רוזמרין ו 2 גבעולי תימין, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה גבוהה כ-10 דקות. קולפים את הדלעת, תפוחי האדמה והגזר וחותכים לקוביות. קוצצים את הכרוב וחותכים את הקישואים לעיגולים. מוסיפים את הירקות לסיר, מכסים ומבשלים כ-30 דקות. מוסיפים לסיר את השעועית או הלוביה, הציר ואת הפסטה ומבשלים עוד 10 דקות. מתבלים במלח ובפלפל. מחלקים לקעריות, מוסיפים גבינה מגוררת ומגישים.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון