חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מלקט ירקות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זריז להפליא, טעים ומיוחד.
מרק מלקט ירקות סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק זריז להפליא, טעים ומיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית לקט ירקות סיני (רצוי של "סנפרוסט"). אין צורך להפשיר
2 בצלים גדולים
2 כפות שמן זית
1 כף אבקת מרק בטעם עוף או בצל או ירקות (לא חובה)
1 כף רוטב סויה
טיפונת מלח (אבקת המרק והרוטב סויה מלוחים)
1 כפית פלפל שחור
2 ביצים
8-9 כוסות מים (בערך)
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר גדול. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי-פרוסות דקות. מטגנים בשמן, תוך ערבוב, עד שהבצל מזהיב.
2. מוסיפים את הלקט הקפוא ומטגנים-מערבבים כמה דקות.
3. מוסיפים את המים- הכמות צריכה לכסות את הירקות ועוד קצת. מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק. מערבבים היטב, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
4. מסירים את המכסה. מוסיפים רוטב סויה ומערבבים. טורפים בקערה קטנה את הביצים. בעזרת כף מטפטפים טיפות ביצים לתוך המרק תוך ערבוב נמרץ. תוך דקה-שתיים המרק יתמלא בנטיפי ביצים. מסירים מהאש ומגישים.
מגיש: קיבי
מקור: אדווה
שתף את המתכון