הוראות הכנה
מרכיבים
6 כנפי עוף
2 סלקים
2 תפוחי אדמה בינונים
גזר 1 גדול
חצי מיכל שמנת לבישול
2 חלמוני(הצהוב) ביצה.
מיץ מלימון שלם.
רבע כוס אורז
אופן ההכנה
1. בסיר מים מביאים לרתיחה כ-6 כוסות מים.
2. מוסיפים את כנפי העוף עד שמתחיל קצף , מורידים את הקצף, ומוסיפים את כל שאר הירקות.
3. מבשלים כשעה ,מוסיפים את האורז ומבשלים כחצי שעה נוספת. מוסיפים את הלימון.
4. מכבים את הגז , בקערית קטנה מערבבים היטב את החלמונים עם השמנת ו2 כפות מהמרק. מוסיפים למרק , מערבבים היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
