הוראות הכנה
מרכיבים
450-500 גרם שריר בקר חתוך לקוביות
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
2-3 עלי ריחן קצוצים
שליש כוס גריסי פנינה שהושרו במים 24 שעות (ומדי פעם הוחלפו המים)
150 גרם תורמוס שהושרה לילה במים, בושל כשעתיים וחצי וקולף
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 גזר פרוס דק
150 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1 תפו"א חתוך לקוביות קטנות
1 גבעול סלרי פרוס דק
2.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול את השמן. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את השום והסלרי ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את הגזר, הדלעת ותפוח האדמה ומערבבים יחד. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את הגריסים, התורמוס, המלח והפלפל ומערבבים. מביים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים יחד כשעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
