חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות בשרי עם תורמוס וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות בשרי עם תורמוס וגריסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450-500 גרם שריר בקר חתוך לקוביות
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
2-3 עלי ריחן קצוצים
שליש כוס גריסי פנינה שהושרו במים 24 שעות (ומדי פעם הוחלפו המים)
150 גרם תורמוס שהושרה לילה במים, בושל כשעתיים וחצי וקולף
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 גזר פרוס דק
150 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1 תפו"א חתוך לקוביות קטנות
1 גבעול סלרי פרוס דק
2.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול את השמן. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את השום והסלרי ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את הגזר, הדלעת ותפוח האדמה ומערבבים יחד. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות ומים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את הגריסים, התורמוס, המלח והפלפל ומערבבים. מביים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים יחד כשעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון