חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 תפו"א גדול קלוף וחתוך לקוביות בינוניות
3 גזרים קלופים וחתוכים גס
1 גבעול סלרי פרוס
5 כפות אורז
1 כף אבקת מרק עוף
1 שוק עוף
5-6 גרונות עוף
2 כפות שמן זית
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 ענפי זעתר טרי (עלים בלבד)
1 כוס שעועית צהובה (אפשר קפואה)
1 כוס פול ירוק קפוא
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-200°c.
מחממים מעט את השמן בסיר גדול וחסין אש . מוסיפים את הבצל ומזהיבים אותו. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הגזר, הסלרי ותפוח האדמה ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את העגבנייה ואת העגבניות המרוסקות. מוסיפים את רסק העגבניות ומים כדי ¾ גובה הסיר. מביאים לרתיחה. מוסיפים את השוק ואת הגרונות ומביאים לרתיחה בשנית. מקפים את הקצף שנוצר ומנמיכים את האש. מוסיפים את השעועית, האורז, הזעתר, אבקת המרק, המלח, הפלפל והפול ומכסים לבישול של כרבע שעה. מעבירים לתנור( 200°c) למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון