חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית+½ כוס שמן זית
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
6 שיני שום, קלופות
1 פלפלון צ'ילי קצוץ, ללא הזרעים
10 עגבניות חצויות
1 כוס מים
1 כוס עגבניות מרוסקות (מקופסה)
½ כוס עלי בזיליקום או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור טחון
100 גרם גבינת "פרמזן", מגורדת
אופן ההכנה
1. יוצקים את 2 כפות שמן הזית לסיר ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום והצ'ילי ומטגנים עד הזהבה קלה. מוסיפים את חצאי העגבניות, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים את כוס המים ואת העגבניות המרוסקות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות.
2. מסירים מן הכיריים ומעבירים את תוכן המרק למעבד מזון . מוסיפים את עשבי התיבול, התבלינים ו- ½ כוס שמן הזית ומעבדים עד קבלת מרק סמיך ואחיד.
3. יוצקים לצלחות הגשה וזורים מגבינת ה"פרמזן" מלמעלה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון