הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
כף קמח
5 כוסות מים רותחים
5 עגניות קלופות ומגורדות גס
כפית אבקת מרק (הטעם לבחירתכם)
כף סוכר
כפית פפריקה אדומה מתוקה
5 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
בסיר לצקת שמן ולטגן קלות את הקמח (זהירות נשרף בקלות), לצקת מים רותחים
ואת יתר המרכיבים, להביא לסף רתיחה, להנמיך אש ולבשל כחצי שעה.
אפשרות: להוסיף לאחר הרתיחה איטריות או חתיכות ירק כלשהן.
להגיש חם בתוספת קרוטונים.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
