חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הדרך לקילוף עבניות היא ע"י יציקת מים רותחים על העבניות ולקלף מיידית ביד - הקליפה brמוסרת בקלות
מרק עגבניות סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הדרך לקילוף עבניות היא ע"י יציקת מים רותחים על העבניות ולקלף מיידית ביד - הקליפה brמוסרת בקלות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
כף קמח
5 כוסות מים רותחים
5 עגניות קלופות ומגורדות גס
כפית אבקת מרק (הטעם לבחירתכם)
כף סוכר
כפית פפריקה אדומה מתוקה
5 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
בסיר לצקת שמן ולטגן קלות את הקמח (זהירות נשרף בקלות), לצקת מים רותחים
ואת יתר המרכיבים, להביא לסף רתיחה, להנמיך אש ולבשל כחצי שעה.
אפשרות: להוסיף לאחר הרתיחה איטריות או חתיכות ירק כלשהן.
להגיש חם בתוספת קרוטונים.
מגיש: MIRSO
מקור: חברה
שתף את המתכון