חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות עם אורז ("שורבה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון נוצר כשחיפשתי מתכון למרק שהינו אוכלים במסעדה של בי"ס כשהינו קטנים brניתן להשתמש בשאריות אורז.
מרק עגבניות עם אורז ("שורבה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון נוצר כשחיפשתי מתכון למרק שהינו אוכלים במסעדה של בי"ס כשהינו קטנים brניתן להשתמש בשאריות אורז.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי קלוף וחתוך לקוביות
2 שיני שום
2 כפות רסק עגביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות או 5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
כ-10 גבעולי כוסברה טריה (לא חובה)
½ כוס אורז לא מבושל או כוס וחצי אורז מבושל
1 כף סוכר
½1 כפות אבקת מרק
כוסברה יבשה, פלפל שחור פפריקה מתוקה ומלח
2 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל עם השמן מוסיפים את הגזר , הסלרי והשום .
אחרי ½1 דקות מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים ומוסיפים את העגבניות מכסים ונותנים לזה להתבשל כ-5 דקות ואז מוסיפים את המים והאורז.
אחרי הרתיחה מוסיפים את אבקת המרק וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ-½ שעה.
מוסיפים את התבלינים והסוכר וטועמים ומתקנים את התיבול הטעם צריך להיות חמצמץ מתקתק.
ממשיכים לבשל כ 15 דקות ולקראת הסוף מוסיפים את הכוסברה הטריה קצוצה.
ניתן להוסיף כדורי בשר קטנים באמצע הבישול.
מגיש: אנטה
מקור: עצמי
שתף את המתכון