הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם עדשים אדומות
2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן זית
100 גרם רסק עגבניות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן, בסיר בינוני עד שהוא נעשה שקוף.
מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עוד דקה. מוסיפים 6 כוסות מים (או מרק צח) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, ממליחים, מפלפלים, וממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות.
אפשר להגיש עפ מעט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור: רות קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
