חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים אדומות של רות קינן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים בחמישה מוצרים וחמש דקות עבודה.
מרק עדשים אדומות של רות קינן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים בחמישה מוצרים וחמש דקות עבודה.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם עדשים אדומות
2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן זית
100 גרם רסק עגבניות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן, בסיר בינוני עד שהוא נעשה שקוף.
מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עוד דקה. מוסיפים 6 כוסות מים (או מרק צח) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, ממליחים, מפלפלים, וממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות.
אפשר להגיש עפ מעט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: amitsur
מקור: רות קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון