הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית/קנולה
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה גדולה מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות (בלי הזרעים)
1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה (ולפי הטעם)
1/2 1 כוסות עדשים אדומים
1/2 כוס אורז
8 כוסות מרק עוף/מים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף, מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר ובוחשים תוך כדי הוספתם, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ - 30 דקות או עד שהעדשים מתרככים, אם המרק סמיך ניתן להוסיף מים תוך כדי בישול.
טועמים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגישים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
