חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים בניחוח תפוז וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק צמחוני בשילוב טעמים מיוחד.
מרק עדשים בניחוח תפוז וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק צמחוני בשילוב טעמים מיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 צ'ילי אדום, ללא הגרעינים והחלק הלבן המרכזי- מה שיוצר את רב החריפות, חתוך לקוביות
1 בצל, 1 שן שום קצוצים
200 גרם עדשים כתומות
1 כף שמן משובח- זית או אחר
1 כפית אבקת קארי
1 ליטר ציר ירקות
1 תפוז קטן
50 גרם חלב קוקוס
מלח, פלפל
50 גרם פתיתי קוקוס
אופן ההכנה
לחמם השמן בסיר ולהוסיף הצ'ילי, בצל ושום ולטגן באש בינונית. להוסיף קארי וציר ירקות להביא לרתיחה.
להוסיף עדשים, לכסות הסיר ולבשל עוד 20 דקות או עד להתרככות העדשים.
את התפוז לשטוף במים רותחים ולייבש. לגרר הקליפה. לסחוט התפוז. להוסיף קליפה ומיץ למרק יחד עם חלב הקוקוס.
במיקסר ידני לרסק המרק.
לקלות קלות את הקוקוס ולקשט את המרק בהגשה עם מעט קליפת תפוז וצ'ילי.
מגיש: amitsur
מקור: תרגום מגרמנית עי מיכי
שתף את המתכון