הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס (200 גרם) עדשים אדומים, שטופים
1 בצל קצוץ
2-3 עגבניות קצוצות
4 כוסות מים מעורבבים בכף אבקת מרק עוף
1 תפוח אדמה חתוך
פלפל, מלח
2-4 שני שום כתושות
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
שמים בסיר כל החומרים, חוץ ממיץ לימון, מביאים לרתיחה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיחים את האש ומבשלים כ45 דקות.
מורידים מהאש, מצננים מעט, מוסיפים מיץ לימון ומתקנים את התיבול. עם בלנדר-מקל מרסקים את המרק בסיר.
ניתן להגיש עם פרוסות קבנוס - טעים מאוד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון