חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים וקבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים וקבנוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה עדשים חומות/חומים
שמן זית
30 גר' חמאה
2 בצלים בינונים קצוצים דק
6 שיני שום
3 גזרים מגורדים
3 עגבניות גדולות מגורדות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל שחור
פפריקה מתוקה ,כמון
אבקת מרק עוף לפי הטעם
1 כף רסק עגבניות
אופן ההכנה
משרים את העדשים מספר שעות במים,מחממים בסיר את השמן והחמאה ומוסיפים את הבצל,השום,הגזר והעגבניות המרוסקות
מטגנים כ 10 דקות ומוסיפים לסיר עדשים ,פטרוזיליה , אבקת מרק עוף ומים רתוחים. מתבלים בתבלינים .מביאים לרתיחה, מבשלים על אש נמוכה כשעתיים עד שהעדשים יתרככו היטב והמרק יסמיך בשלב זה אפשר למי שרוצה להסמיך את המרק לרסק עם בלנדר סטיק כמה
פולסים בלבד כדי שרק חלק מהמרק ירוסק.
למתכון זה הוספתי גם גזרים שלמים ,לפני ריסוק המרק הוצאתי אותם ,ריסקתי את המרק
ולאחר הריסוק הוספתי שוב את הגזרים השלמים ופרוסות הקבנוס לרבע שעה נוספת
מגיש: קיבי
מקור: baronm10
שתף את המתכון