הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי עוף
1/2 כוס עדשים ירוקים- מושרים כשעה במים (לא חובה)
2 כפות שמן
2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושות
1 כפית כוסברה יבשה
1/2 1 כפיות אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
7-8 כוסות מים
1/2 כוס איטריות דקות למרק
אופן ההכנה
לטגן את העוף כ-5-7 דקות, להוסיף תפו"א ,גזר ועדשים לערבב ולטגן עוד כ-10 דקות
להוסיף שום כתוש, לערבב כדקה נוספת.
להוסיף את המים להביא לרתיחה, להוציא את הקצף שנוצר . להוסיף תבלינים ולהמשיך לבשל
על אש בינונית כ-30 דקות, להוסיף את האיטריות למרק ולבשל עוד 10 דקות.
כשמגישים את המרק אפשר לפזר מעל כוסברה טריה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
