הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
2 קישואים/זוקיני חתוכים לקוביות
2 כוסות עדשים כתומות
½ כפית כורכום
מלח, פלפל לפי הטעם
3.5 כוסות ציר ירקות או מים
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מזהיבים בצל במעט שמן זית. מוסיפים קישואים ועדשים.
מתבלים בכורכום, מלח ופלפל, מערבבים ומוסיפים נוזלים.
מבשלים עד שהעדשים ממש רכות ונוטות להתפרק. מתקנים תיבול ומגישים.
אפשרויות:
1. לבשל קישוא אחד, ולקראת סיום הבישול להוסיף את השני, כך שיהיה יותר פריך("קראנצ'י").
2. לרסק את המרק למחית חלקה
מגיש:
מקור: מאגר מתכונים, (זוטא)
שתף את המתכון
