הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 בצלים קצוצים
1. חב' עלי סלרי עם הגבעולים
שמן זית או רגיל לטיגון
1-2 גזרים חתוכים לג'וליינים
1. שקית עדשים ירוקות
ציר עוף או אבקה
מלח,פלפל שחור
1. כף כמון
1. חב' כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ, להוסיף עלי סלרי עם הגבעולים, קצוצים ולטגן.
להוסיף את הגזר ולהוסיף את העדשים לאחר שטיפה במים קרים.
להמשיך לטגן, לכסות במים 3-4 ס"מ מעל המסה,להוסיף 1-2 כפות מרק עוף, מלח ופלפל.
לסגור את הסיר לחצי שעה אם מבשלים בסיר לחץ, אם לא אז יותר עד שהעדשים מתרככות.
5. דקות לפני סיום הבישול להוסיף כמון וכוסברה קצוצה.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
