חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים- מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פשוט בלי יומרות, קל להכנה. brערכים תזונתיים למנה: br103 קלוריות, 5 גרם חלבון, 2 גרם שומן, 16 גרם פחממות, 210 מ"ג אשלגן, br14.5 מ"ג מגנזיום, 25 מ"ג סידן, 1.6 מ"ג ברזל.
מרק עדשים- מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פשוט בלי יומרות, קל להכנה. brערכים תזונתיים למנה: br103 קלוריות, 5 גרם חלבון, 2 גרם שומן, 16 גרם פחממות, 210 מ"ג אשלגן, br14.5 מ"ג מגנזיום, 25 מ"ג סידן, 1.6 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס עדשים אדומות שטופות
1 כף שמן זית
6 שני שום, קצוצות דק
1 בצל, קצוץ דק
4-5 גזרים, פרוסים דק או מגורדים על פומפיה.
½1 ליטר מים
2 כפות מרק בטעם עוף, או כף מחוקה מלח
פלפל שחור, לפי הטעם
¾ כוס פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס אטריות דקות
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את העדשים והמים. מוסיפים את התבלינים והגזר, מערבבים ומבשלים ½ שעה מן הרתיחה. מוסיפים את האטריות והפטרוזיליה
ומבשלים 10 דקות נוספות.
מורידים מן האש ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון