חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וטעים שמצריך בסוף הבישול טאצ' אחרון של סחיטת לימון קלה. תהנו מהמתכון.
מרק עדשים סמיך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק סמיך וטעים שמצריך בסוף הבישול טאצ' אחרון של סחיטת לימון קלה. תהנו מהמתכון.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 וחצי כוסות עדשים כתומות
4 כפות אבקת מרק עוף
מלח
פלפל
מיץ מחצי לימון
2 כפות טימין קצוץ (רצוי טרי)
אופן ההכנה
בסיר, לטגן בשמן זית את הבצל וגבעולי הסלרי עד שמזהיבים. להוסיף את הגזר, העדשים ושאר החומרים ולהוסיף כליטר וחצי מים.
להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ועל אש נמוכה לבשל עוד כשעה.
בסוף הבישול להוסיף עוד מעט שמן זית ולסחוט מעט לימון.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון