הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 וחצי כוסות עדשים כתומות
4 כפות אבקת מרק עוף
מלח
פלפל
מיץ מחצי לימון
2 כפות טימין קצוץ (רצוי טרי)
אופן ההכנה
בסיר, לטגן בשמן זית את הבצל וגבעולי הסלרי עד שמזהיבים. להוסיף את הגזר, העדשים ושאר החומרים ולהוסיף כליטר וחצי מים.
להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ועל אש נמוכה לבשל עוד כשעה.
בסוף הבישול להוסיף עוד מעט שמן זית ולסחוט מעט לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
