הוראות הכנה
מרכיבים
שקית עדשים ירוקות
מים לכיסוי מלא של הסיר
2 כפות רסק עגבניות
בצל שלם + 2 שיני שום
תבלינים: מלח, פלפל שחור,מרק עוף, כמון
אטריות ביצים דקות כפי רצונכם.
אופן ההכנה
שמים את העדשים בסיר (אני משתמשת ב- ½ כמות מהשקית ויוצאת כמות מספקת).
מוסיפים מים לכיסוי מלא של הסיר ומביאים לידי רתיחה.
מוסיפים גם את הבצל השלם והקלוף ואת שיני השום אפשר לכתוש ואפשר להשאיר שלם.
אפשרי להסיר, בעזרת כף את הקצף שנוצר מלמעלה.
מוסיפים את רסק העגבניות, והתבלינים וממשיכים לבשל יש אפשרות להוציא את הבצל ולזרוק ויש אפשרות להשאירו לפי רצונכם וטעמכם.
כשהעדשים מתרככים מוסיפים עוד מים בגובה של העדשים מוסיפים את האטריות ומבשלים עוד כ-¼ שעה.
ב ת א ב ו ן.........
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון
