חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים עם איטריות ביצים דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים טוב לחורף למדתי אותו מחמותי והילדים אוהבים אותו מאוד.
מרק עדשים עם איטריות ביצים דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים טוב לחורף למדתי אותו מחמותי והילדים אוהבים אותו מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית עדשים ירוקות
מים לכיסוי מלא של הסיר
2 כפות רסק עגבניות
בצל שלם + 2 שיני שום
תבלינים: מלח, פלפל שחור,מרק עוף, כמון
אטריות ביצים דקות כפי רצונכם.
אופן ההכנה
שמים את העדשים בסיר (אני משתמשת ב- ½ כמות מהשקית ויוצאת כמות מספקת).
מוסיפים מים לכיסוי מלא של הסיר ומביאים לידי רתיחה.
מוסיפים גם את הבצל השלם והקלוף ואת שיני השום אפשר לכתוש ואפשר להשאיר שלם.
אפשרי להסיר, בעזרת כף את הקצף שנוצר מלמעלה.
מוסיפים את רסק העגבניות, והתבלינים וממשיכים לבשל יש אפשרות להוציא את הבצל ולזרוק ויש אפשרות להשאירו לפי רצונכם וטעמכם.
כשהעדשים מתרככים מוסיפים עוד מים בגובה של העדשים מוסיפים את האטריות ומבשלים עוד כ-¼ שעה.
ב ת א ב ו ן.........
מגיש: dalit
מקור: דלית
שתף את המתכון