חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים שחורות וירוקות עם עצמות מח של סברו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים שחורות וירוקות עם עצמות מח של סברו זה טעים זה מזין פצצת חלבונים וברזל
מרק עדשים שחורות וירוקות עם עצמות מח של סברו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עדשים שחורות וירוקות עם עצמות מח של סברו זה טעים זה מזין פצצת חלבונים וברזל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים שחורות שטופות היטב
11/2 כוסות עדשים ירוקות שטופות היטב
כליטר וחצי מים
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום שלמות
3 פרוסות עבות עצמות מח
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות חוויאג` מרק
3 כפות אבקת מרק
2 כפיות כורכום
שני גבעולי סלרי קצוצים עם העלים
צרור כוסברה קצוצה
מלח +פלפל שחור
מעט שמן לאידוי הבצל
אופן ההכנה
1.מחממים שמן בסיר ומאדים בצל עד לשקיפות, מוסיפים עצמות מח,
ממשיכים לאדות עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
2.מוסיפים שום, עדשים, מים ,רסק עגבניות, מביאים לרתיחה, מסירים קצף,
מתבלים ,מוסיפים סלרי ,כוסברה ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.
3.מעבירים את הסיר לתנור שחומם ל-125 מעלות, לבישול ארוך של 4
שעות. אפשרי להשאיר בתנור כשעתיים שלוש נוספות אך יש להוריד
את חום התנור ל-100 מעלות.( יש לשים לב שהסיר עמיד לתנור.)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: הבלוג של סברו https://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1625629
שתף את המתכון