חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים של רחלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

(זהו אותו המתכון עם תיקון כמויות מדויקות של הירקות). br
מרק עדשים של רחלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

(זהו אותו המתכון עם תיקון כמויות מדויקות של הירקות). br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 כוסות עדשים ירוקות
5 גזרים חתוכים לעיגולים או גפרורים עבים
תירס (קופסאת שימורים או קלחים)
1 כוס דלעת, חתוכה לקוביות
חצי חבילה כוסברה
1 בצל גדול
6 שיני שום
מים רותחים
פלפל שחור
כורכום
מלח
אופן ההכנה
להשרות את העדשים הירוקות במים רותחים כ-15 ד' בקערה מכוסה.
מטגנים את הבצל עד שישחים מעט, מוסיפים את השום, הגזר, והדלעת, ומערבבים קלות,
לאחר מכן מסננים את העדשים מהמים, ומוסיפים אותם אל הסיר מערבבים היטב ומוסיפים את התירס. לכסות את כל התבשיל במים רותחים, ובשלב זה להוסיף את התבלינים.
לאחר רתיחה של 15-20 ד' להוסיף את הפטרוזליה, והכוסברה.
בתיאבון.
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון