הוראות הכנה
מרכיבים
5 כוסות עדשים ירוקות
5 גזרים חתוכים לעיגולים או גפרורים עבים
תירס (קופסאת שימורים או קלחים)
1 כוס דלעת, חתוכה לקוביות
חצי חבילה כוסברה
1 בצל גדול
6 שיני שום
מים רותחים
פלפל שחור
כורכום
מלח
אופן ההכנה
להשרות את העדשים הירוקות במים רותחים כ-15 ד' בקערה מכוסה.
מטגנים את הבצל עד שישחים מעט, מוסיפים את השום, הגזר, והדלעת, ומערבבים קלות,
לאחר מכן מסננים את העדשים מהמים, ומוסיפים אותם אל הסיר מערבבים היטב ומוסיפים את התירס. לכסות את כל התבשיל במים רותחים, ובשלב זה להוסיף את התבלינים.
לאחר רתיחה של 15-20 ד' להוסיף את הפטרוזליה, והכוסברה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
