הוראות הכנה
מרכיבים
2 יח' כרישה (החלק הלבן)/או: 2 בצלים קצוצים גס.
4 כפות שמן
1 ראש סלרי מנוקה וקצוץ גס
2 קישואים קצוצים גס
1 ק"ג בטטה קלופה וקצוצה גס.
1/4 כפית אבקת אגוז מוסקט
1/4 כפית ציפורן טחונה.
מלח ופלפל לפי הטעם.
לעיטור בהגשה:
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1 לחמם בסיר את השמן להוסיף את הכרישה/הבצל, להוסיף את הסלרי,הקשואים והבטטה ולאדות קלות.
2. להוסיף 2.5 ליטר מים , להביא לרתיחה לערבב ולבשל עד רכוך.
3. לטחון את הכל ולתבל.
4. להגיש חם ומיד מקושט באגוזים קצוצים.
מגיש:
מקור: השף: שי עשאהל
שתף את המתכון
