חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עונג בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי קלסי ומעודן , כיאה לשף.
מרק עונג בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי קלסי ומעודן , כיאה לשף.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יח' כרישה (החלק הלבן)/או: 2 בצלים קצוצים גס.
4 כפות שמן
1 ראש סלרי מנוקה וקצוץ גס
2 קישואים קצוצים גס
1 ק"ג בטטה קלופה וקצוצה גס.
1/4 כפית אבקת אגוז מוסקט
1/4 כפית ציפורן טחונה.
מלח ופלפל לפי הטעם.
לעיטור בהגשה:
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1 לחמם בסיר את השמן להוסיף את הכרישה/הבצל, להוסיף את הסלרי,הקשואים והבטטה ולאדות קלות.
2. להוסיף 2.5 ליטר מים , להביא לרתיחה לערבב ולבשל עד רכוך.
3. לטחון את הכל ולתבל.
4. להגיש חם ומיד מקושט באגוזים קצוצים.
מגיש: amitsur
מקור: השף: שי עשאהל
שתף את המתכון