חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף - עוד אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרק הזה אפשר לצמצם לאחר הסינון לכדי ליטר אחד, לצקת לתבניות קרח ולהקפיא brלשימוש בתבשילים שונים.
מרק עוף - עוד אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרק הזה אפשר לצמצם לאחר הסינון לכדי ליטר אחד, לצקת לתבניות קרח ולהקפיא brלשימוש בתבשילים שונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של גב עוף
4 כנפיים
1 שורש סלרי בגודל של מנדרינה לפחות
2 שורשים של פטרוזיליה
4 גבעולים גדולים של סלרי - כולל העלים
1 צרור שמיר
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל בגודל מנדרינה
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית גרגירי פלפל שחור
4 עלי דפנה
5 ליטר מים
מלח
אופן ההכנה
1. לקלוף את השורשים ולחתוך לחצי.
2. להכניס כל המרכיבים לסיר -אין צורך לקצוץ את הירק - ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כשעתיים. אפשר שעה בסיר לחץ.
3. להוריד מהאש ולסנן. להחזיר לסיר את המרק המסונן ואפשר גם ירקות
השורש.
4. להגיש חם עם אטריות דקות או "קנעיידלעך".
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון