הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של גב עוף
4 כנפיים
1 שורש סלרי בגודל של מנדרינה לפחות
2 שורשים של פטרוזיליה
4 גבעולים גדולים של סלרי - כולל העלים
1 צרור שמיר
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל בגודל מנדרינה
1 כפית גרגירי פלפל אנגלי
1 כפית גרגירי פלפל שחור
4 עלי דפנה
5 ליטר מים
מלח
אופן ההכנה
1. לקלוף את השורשים ולחתוך לחצי.
2. להכניס כל המרכיבים לסיר -אין צורך לקצוץ את הירק - ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כשעתיים. אפשר שעה בסיר לחץ.
3. להוריד מהאש ולסנן. להחזיר לסיר את המרק המסונן ואפשר גם ירקות
השורש.
4. להגיש חם עם אטריות דקות או "קנעיידלעך".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
