הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם פטריות שמפניון טריות
1-כוס גריסי פנינה
1-בצל קצוץ
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1-שן שום
4-כפות שמן
1-כף אבקת מרק פטריות
1-כף אבקת מרק עוף פרווה
מלח-{לטעום לפני ההוספה}
קורט- פלפל לבן
צרור קטן פטרוזיליה טריה קשורה בחוט
1-כף קמח
מים
אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ בשמן בסיר, עד לשקיפות, ולהוסיף פטריות שטופות וקצוצות, להמשיך לטגן 10 דקות לערבב ולהוסיף גריסים, קמח, שום ו 2 ליטר מים. להביא לרתיחה תוך כדי בחישה ולבשל שעה.
להוסיף תפוחי אדמה, ירק ותבלינים, לבחוש ולהמשיך לבשל 30 דקות נוספות.
להוסיף מים במידת הצורך לכמות של 5-6 מנות{סמיכות בינונית}.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
