חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פטריות פרוצ'יני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פטריות פרוצ'יני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות פטריות פרוצי'ני מיובשות
כוס מים רותחים
כף חמאה
כרישה בינונית
2 בצלי שאלוט קצוצים דק
1 שן שום כתושה
1/4 1 ליטר ציר ירקות
חצי כף טימין יבש
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח
פלפל
8 פטריות שמפיניון טריות
פרחי טימין טריים לקישוט
אופן ההכנה
משרים את פטריות הפרוצ'יני במים רותחים במשך 30 דקות ומבשלים אותן באותם מים במשך 10 דקות. מסננים את הפטריות, שומרים את המים ומסננים אותם בשנית.
מאדים את השום, בצלי השאלוט והכרישה כ-5 דקות בחמאה. מוסיפים את פטריות השמפיניון הטריות לסיר ומטגנים על אש בינונית למשך 5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את הפורצ'יני, מי ההשריה של הפורצ'יני, ציר הירקות, טימין יבש, מלח ופלפל. מבשלים למשך 10 דקות.
טוחנים את המרק ומוסיפים תוך כדי את השמנת ומתקנים תיבול. לקישוט מפזרים פרחי טימין טריים.
מגיש: קיבי
מקור: לה סנטרל
שתף את המתכון