הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם צימוקים
200 גרם תפוחי עץ יבשים
200 גרם מישמש יבש
200 גרם שזיפים שחורים יבשים
4 ליטר מים
3-4 מסמרי ציפורן שלמים(זה לא היה בימים ההם)
250גרם סוכר
1 חבילה ג'לי מישמש
אופן ההכנה
1. שוטפים את הפירות היבשים,שמים בסיר עם מים,מוסיפים את הסוכר והציפורן,ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את הג'לי ,מערבבים ומבשלים כשעה,על אש נמוכה. מצננים ,מכניסים למקרר ומגישים.
מגיש:
מקור: סמדר שאולסקי-מול עדן
שתף את המתכון
