חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת עבודה עם הקליה של הפלפלים , אבל התוצאה ממש מצדיקה. brלאוהבי חריף.
מרק פלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת עבודה עם הקליה של הפלפלים , אבל התוצאה ממש מצדיקה. brלאוהבי חריף.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים אדומים גדולים ובשרניים
2 כפות שמן
1 בצל גדול
4 כוסות מרק עוף או בשר צח
1 כוס מיץ עגבניות
1-2 פלפלים חריפים שלמים או אבקת פלפלת חריפה (קאיין)
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1.קולים את הפלפלים בגריל עד שהם חרוכים היטב. מכניסים לשקית או לסיר מכוסה ומקררים מעט. מקלפים את הפלפלים ומרחיקים את הגרעינים (לא שוטפים תחת ברז מים כדי שלא יאבדו מטעמם). חותכים לנתחים או לקוביות גדולות.
2.מטגנים את הבצל במחבת במעט שמן, עד שהוא מתרכך. מכניסים למעבד מזון את הבצל המטוגן, הפלפלים ומעט מהמרק. מרסקים לרסק חלק.
3.מעבירים את הרסק לסיר, מוסיפים מיץ עגבניות ומרק וגם את הפלפל החריף השלם (או אבקת פלפלת חריפה, בכמות לפי הטעם). מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
4.מבשלים על אש קטנה כ-15 דקות. אם משתמשים בפלפל חריף שלם, מוציאים אותו מהמרק לפני ההגשה.
מגיש: amitsur
מקור: דליה פן-לרנר, YNET
שתף את המתכון