חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 קישואים בינונים
2 בצלים בינונים
4 תפוחי אדמה
שמן זית
חופן פטרוזיליה קצוצה
12 כוסות מים
2 שורש פטרוזיליה או שורש סלרי
3 כפות אבקת מרק פיטריות
2 כפות קמח
מלח,פלפל וכמון
אופן ההכנה
לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה ולהוסיף את הקישואים שורש הפטרוזיליה וקוביות תפוחי האדמה.להוסיף מלמעלה את אבקת המרק והקמח לערבב היטב ולהוסיף את המים .
לתבל ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה .להביא לרתיחה ולהמשיך על אש קטנה לשעה.
לעבד את החומרים עם מעבד ידני עד קבלת מרקם עדין ביותר, , לתקן תיבול במידת הצורך
ולהמשיך לחמם עוד כרבע שעה
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון