חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חרפי טעים ומטובל.
מרק קרם בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חרפי טעים ומטובל.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות אבקת מרק טעם עוף "אוסם"
2 בצלים פרוסים
30 גרם חמאה
3 כוסות מים
4 בטטות קטנות
מלח לפי הטעם
1/8 כפית הל טחון
1/8 כפית פלפל אנגלי טחון
1/8 כפית אבקת פפריקה חריפה
1/8 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בחמאה עם התבלינים, קולפים את הבטטות , פורסים ומוסיפים לבצל.
מוסיפים גם מים ומבשלים כחצי שעה,עד שהבטטות רכות. מוסיפים את אבקת המרק בטעם עוף, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות. טוחנים במעבד מזון או ממחה.
להגשה, מחממים תוך ערבוב וכשרותח מבשלים 3 דקות, יוצקים לצלחות מרק ומקשטים במעט פטרוזיליה.
ניתן לעדן מרק זה בהוספת מעט שמנת מתוקה.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני אוסם
שתף את המתכון