הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות אבקת מרק טעם עוף "אוסם"
2 בצלים פרוסים
30 גרם חמאה
3 כוסות מים
4 בטטות קטנות
מלח לפי הטעם
1/8 כפית הל טחון
1/8 כפית פלפל אנגלי טחון
1/8 כפית אבקת פפריקה חריפה
1/8 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בחמאה עם התבלינים, קולפים את הבטטות , פורסים ומוסיפים לבצל.
מוסיפים גם מים ומבשלים כחצי שעה,עד שהבטטות רכות. מוסיפים את אבקת המרק בטעם עוף, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות. טוחנים במעבד מזון או ממחה.
להגשה, מחממים תוך ערבוב וכשרותח מבשלים 3 דקות, יוצקים לצלחות מרק ומקשטים במעט פטרוזיליה.
ניתן לעדן מרק זה בהוספת מעט שמנת מתוקה.
מגיש:
מקור: מתכוני אוסם
שתף את המתכון
