הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חמאה
900 גרם כרישה קצוצה
4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
חצי ליטר שמנת
2 ליטר מים
1 כף טימין קצוץ
2 קופסאות חלב קוקוס
קורט צ'ילי
מלח
100 גרם גבינה חולה
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ומאדים בה את הכרישה כחמש דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים יחד כחמש דקות נוספות. מוסיפים מלח (לפי הטעם), צ'ילי וטימין ומערבבים. מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומבשלים יחד עד שתפוח האדמה רך. טוחנים במעבד מזון לקבלת מסה חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
יוצקים את המרק לצלחות הגשה. לכל צלחת מפוררים מהגבינה הכחולה ומפזרים מעט עירית קצוצה.
מגיש:
מקור: מסעדת תהל
שתף את המתכון
