חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חלק, קטיפתי, בטעם חמצמץ ומרענן
מרק קרם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חלק, קטיפתי, בטעם חמצמץ ומרענן
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 עגבנייה גדולה קצוצה
1 כף סוכר
1 קופסא (800 גרם) עגבניות מרוסקות
500 מ"ל מים
1 מיכל שמנת לבישול
מלח, פלפל שחור גרוס
להגשה: 1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר על להבה נמוכה, מוסיפים בצל ומאדים מספר דקות.
מוסיפים שום, עגבניה קצוצה וסוכר, ומאדים כדקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות והמים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.
טוחנים את המרק למרקם חלק.
מוסיפים שמנת לבישול ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
מביאים את המרק לסף רתיחה, יוצקים לקערות, מוסיפים כפית שמנת חמוצה לכל מנה וזורים מעט פלפל שחור גרוס מעל.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: שי לי ליפא-אנג'ל
שתף את המתכון