הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
500 גרם עלי תרד טריים ונקיים
3 כפות שמן חרצני ענבים
300 מ"ל שמנת מתוקה
1.5 כוסות מים
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הפטריות קלות להזהבה קלה מאד. מוסיפים את עלי התרד ומאדים ביחד עד שעלי התרד מתרככים ומאבדים מנפחם. מוסיפים את המים ומרתיחים. מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומבשלים על אש נמוכה, על סף רתיחה, תוך כדי ערבוב כחמש דקות. ממחים בעזרת ממחה ידני לנוזל אחיד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
