הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג מולים
חצי ק"ג שום טרי
חצי ק"ג תפוחי אדמה
צרור עלי מרווה
100 מ"ל שמן זית
1 כוס יין לבן
3 כוסות חלב
מלח
פלפל
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. קולפים את השום. מטגנים את תפוחי האדמה עם השום על נמוכה בשמן הזית. יוצקים את היין והחלב ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.מבשלים כעשרים דקות ומעבדים במעבד מזון ידני לנוזל חלק ללא גושים.
מבשלים מעט את המולים עד שנפתחים. מוציאים מהשריון. יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומעטרים במולים ובמרווה טרייה.
מגיש:
מקור: שף אלפונסו לקרינו
שתף את המתכון
