חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שמנת פטריות בדלעת אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה מאד מאד ממלאת. שניים יכולים לשבוע ממנה בקלות.
מרק שמנת פטריות בדלעת אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה מאד מאד ממלאת. שניים יכולים לשבוע ממנה בקלות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלעת קטנה
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית בצל קצוץ דק
30 גרם חמאה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
חותכים כיפה בראש הדלעת (ושומרים אותה). מוציאים את גרעיני הדלעת בעזרת כף וזורקים אותם. סוגרים את הדלעת במכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 45 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצלחת הגשה.
ממיסים בסיר קטן את החמאה. מטגנים את הבצל קלות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים להזהבה. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כשבע דקות על אש נמוכה.
מוזגים את המרק לתוך הדלעת ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון