חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית ובשר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק שעועית ובשר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שעועית לבנה שהושרתה לילה .
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס אורז בסמתי
4 בצלים גדולים קצוצים
10 שיני שום קצוצות
2 צנצנות "בסיס לבישול של אוליביה"
½ צנצנת פלפל צ'ומה של "אוליביה"
1 צנצנת ממרח פלפלים טריים
10 עגבניות חתוכות לקוביות
1 כף מלח
2 כפות סוכר
1 כף כמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שופכים לסיר 2 צנצנות "בסיס לבישול של אוליביה" ומטגנים קלות, מוסיפים את הבצלים והשום ומביאים להשחמה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים קלות, עד לגוון אפרפר, מוסיפים את העגבניות והסלרי ומבשלים קלות. מוסיפים את האורז והשעועית וממלאים את הסיר (כמטע עד הסוף) במים ומכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מתבלים בממרח פלפלים טריים של "אוליביה", בפלפל צ'ומה וביתר החומרים מביאים לרתיחה . מנמיכים את האש וממשיכים לבשל, לפחות שעתיים עם מכסה פתוח.
מגיש: קיבי
מקור: שף טל כהן-אוליביה
שתף את המתכון