הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ קטן
4 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
5 עגבניות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 מיכל 250 ג"ר רסק עגבניות
1/2 כפית סוכר (לא חובה - עוזר לסתור את החומציות של העגבניה)
כ 500 ג"ר שעועית שהושרתה למשך הלילה ובושלה (ניתן לבשל בסיר לחץ)
מלח
פלפל שחור
כמון
אופן ההכנה
לטגן בצל בשמן הזית על אש נמוכה-בינונית, לקראת סוף הטיגון להוסיף שום
כשהבצל שזוף, להוסיף את העגבניות (עם המיץ) ואת השעועית, לערבב היטב להוסיף 2-3 כוסות מים, לערבב ולהוסיף את הרסק והסוכר, מערבבים טוב מבשלים על אש בינונית כחצי שעה, מתבלים ואוכלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
